Hero

De 7 beste Pokémon producten om te kopen

×
Ga terug naar het overzicht

Welke Pokémon producten kun je het beste kopen als je je verzameling kaarten wilt uitbreiden? Tegenwoordig heb je ontzettend veel keuze. Booster boxen, tins, elite trainer boxen: noem maar op! Heb je de ideale plek waar je Pokémon kaarten kunt kopen, dan moet je nu nog beslissen in welke vorm je ze wilt aanschaffen. Wat de beste Pokémon producten om te kopen zijn voor jou, hangt er maar net van af wat je doel is.

Ben je nog een beginner en wil je vooral je verzameling snel laten groeien? Dan kijk je naar andere Pokémon producten dan iemand die al jarenlang aan het verzamelen en handelen is. Maar hoe weet je nou wat de beste Pokémon producten zijn om te kopen?

Geen nood! Speciaal voor jou hebben we hier de 7 ALLER beste Pokémon producten om te kopen handig op een rijtje gezet.

Trek je pinpas maar alvast!

7. Booster Packs: Back to Basics

Een booster pack is het welbekende dunne pakje Pokémon kaarten in glimmende verpakking. Iedere booster pack bevat 10 willekeurige kaarten. Toch weet je van tevoren altijd zeker dat er 6 common, 3 uncommon en 1 rare in zitten.

Booster packs worden uitgebracht per Pokémon set en er komt ongeveer vier keer per jaar een nieuwe set uit. Binnen elke set komt er steeds een vast aantal nieuwe kaarten bij. Meestal zijn dit er rond de 200.

Booster packs zijn leuk en goedkoop in de aanschaf (meestal zo’n €6), maar staan in ons overzicht op de 7e plaats puur vanwege het lage aantal kaarten. Met maar één rare heb je een zeer kleine kans op een hele zeldzame en waardevolle kaart. Bovendien, als je bijvoorbeeld 20 keer losse Booster Packs koopt, zou het in theorie kunnen dat je 20 keer dezelfde rare trekt. Koop je echter meerdere booster packs in één verpakking (zie verderop in dit artikel bij ‘booster box’), dan zal je veel meer verschillende soorten rares trekken.

6. Theme Deck: Versla je tegenstander!

Koop jij vooral Pokémon kaarten om het Pokémon kaartspel mee te spelen? Dan kan een theme deck een goede toevoeging zijn! Vooral voor spelers die net beginnen zijn theme decks ontzettend handig. Ze bevatten namelijk een kant-en-klaar deck van 60 kaarten waar je meteen mee kunt spelen. Een stuk minder werk dan helemaal zelf een deck samenstellen.

Ook voor ervaren spelers kan het leuk zijn om theme decks uit te proberen. Zo maak je kennis met de nieuwste Pokémon kaarten uit de net uitgebrachte sets. Wat kun je verwachten van een theme deck?

 • 60 kaarten volledig of voornamelijk van de nieuwste set
 • 4 rare kaarten
 • 1 holo rare
 • Damage counters
 • Een speelmunt
 • Papieren speelmat
 • Regelboekje
 • Code met toegang tot de online versie van het deck

Een Pokémon theme deck moet je niet kopen als investering. Er zitten op z’n best vier rares in die per stuk een paar cent bij. Maar: zou je zelf alle kaarten in dit deck los bij elkaar moeten kopen, dan zou je toch net wat duurder uit zijn dan wanneer je het kant-en-klare theme deck zou aanschaffen. En dan krijg je er ook nog de online code bij, die een paar euro waard is.

Conclusie: lijkt het je leuk om met een goed deck te spelen met Pokémon uit de nieuwste set? Dan is een theme deck een goed Pokémon product om te kopen. Zoek je een investering? Kijk dan nog even verder in onze lijst.

5. Collection Tins: Goede prijs/kwaliteit

Een Collection Tin is een cool Pokémon product om te kopen. In dit metalen doosje, waar je overigens uitstekend je Pokémon kaarten in kunt bewaren, zit het volgende:

 • 1 Foil Pokémon GX kaart (Holo Rare)
 • Pokémon Booster Packs
 • Een online code waarmee je toegang krijgt tot de online GX kaart

Een Collection Tin van de laatst uitgekomen set kost zo’n €25. Zou je vier losse booster packs kopen, dan kom je uit op €24. Je betaalt dus maar één euro meer en krijgt daar een Holo Rare kaart, een onlinecode en een uniek Pokémon opberg blik bij. Best een goede deal, als je het ons vraagt.

4. Collection Box: ga voor de JUMBO Foil

Een Pokémon Collection Box lijkt op een Pokémon Collection Tin (zie hierboven). Maar de grote toevoeging bij de Collection Box is een Jumbo oversized glimmende Pokémon kaart.

Wat zit er allemal in een Pokémon Collection Box?

 • Een Promo EX kaart
 • 4 Booster Packs
 • Een Oversized Jumbo Foil (dezelfde als de EX, maar dan heel groot)
 • Een online code voor deze kaarten online

De meeste Pokémon Collection Boxen kosten tussen de €30 en €35, maar de meer waardevolle boxen kunnen rond de €90 kosten. Zou je alleen de 4 booster packs kopen, dan zou je €24 kwijt zijn. Wij vinden de Collection Box vooral een goed Pokémon product om te kopen vanwege de extreem coole supergrote Pokémon kaart die je erbij krijgt. Die wil jij toch ook in je verzameling?

3. Elite Trainer Box: alles wat je nodig hebt voor je verzameling

De razend populaire Elite Trainer Boxen bevatten het volgende:

 • Een bewaardoos waar 550 Pokémon kaarten inpassen (of 300 met sleeves)
 • Een spelershandleiding
 • 8 Booster Packs
 • 65 exclusieve sleeves
 • 45 Basic Energy Cards
 • 6 damage dobbelstenen
 • 1 munt geschikt voor legale competities
 • Damage counters
 • Online code om met een deck online te spelen

Meestal koop je een Elite Trainer Box tussen de €40 en €60. Zou je 8 losse booster packs kopen, dan zou dit €48 kosten. In sommige gevallen ben je dus goedkoper uit met een Elite Trainer Box. En dan krijg je er ook nog allerlei extraatjes bij!

Daarnaast beweren sommigen dat de kans op extreem goede kaarten hoger is in een Elite Trainer Box dan in andere Pokémon producten. Of dat waar is, zal je echter zelf moeten uitvinden. Los van de kans op zeldzame kaarten, is een Elite Trainer Box een geweldige optie als je een goede manier zoekt om je Pokémon kaarten op te bergen.

2. Booster Box: GROOT inslaan

Een klassieker! Je kunt al Booster Boxen kopen sinds 1999. Toch blijft dit één van de beste Pokémon producten om te kopen, als je het ons vraagt. In een Booster Box zitten namelijk 36 Booster Packs. Dat betekent dus een verbluffende 360 Pokémon kaarten! Ideaal als je lekker veel wilt inslaan.

Ben je van plan om aardig wat geld aan Pokémon kaarten uit te geven? Koop dan liever in één keer zo’n toffe Booster Box dan dat je hetzelfde geld aan losse Booster Packs uitgeeft. Relatief is een Booster Box namelijk goedkoper en krijg je meer kaarten voor je geld. Ook is de kans op meer verschillende rares groter, zoals we al benoemden bij punt 1 (de booster packs).

Bewaar je je Booster Box sealed? Dan kun je hem later wellicht met een aardige winst doorverkopen!

1. Ultra Premium Box: Het beste Pokémon product!

Ja, dames en heren, daar is hij dan: het beste Pokémon product om te kopen. De enige echte Ultra Premium Box. Er zit wel een heftig prijskaartje aan. Deze schitterende box kost namelijk maar liefst rond de €350! Toch zijn wij van mening dat ‘ie elke euro waard is.

De box ziet er super luxe en premium uit. Bij het openvouwen zie je overal glimmend oppervlak en een coole, minimalistische Pikachu. Wat zit er vervolgens in de binnenkant?

 • 2 metalen herdenkingskaarten met daarop Base Set Pikachu en Base Set Charizard
 • 1 speciale gouden versie van Pikachu V
 • 1 speciale gouden versie van Poké Ball
 • Een prachtige Charizard en Pikachu email speld
 • 17 ‘Celebrations’ booster packs (met 4 kaarten per stuk)
 • 8 extra booster packs
 • Een spelershandleiding over de spelregels en de geschiedenis van het Pokémon kaartspel
 • 3 bewaardoosjes
 • Een code voor het online Pokémon kaartspel

Deze Box is je investering zeker waard omdat er maar een beperkt aantal van zijn gemaakt. Dat brengt meteen het slechte nieuws met zich mee dat het momenteel erg moeilijk is om er nog eentje te vinden. Mocht je er toch één op de kop tikken (en heb je veel geduld), maak hem dan niet open en verkoop hem later als een sealed product. Benieuwd welke kaarten er in deze box kunnen zitten? Bekijk de 10 meest waardevolle Pokémon Celebrations kaarten.

Nieuwe Pokémon kaarten kopen?

Pokémon kaarten heb je wat ons betreft nooit te veel. Wil je nieuwe Pokémon kaarten kopen? Via onderstaande knop breid je je collectie uit!

Pokemon kaarten kopen bij BOL

Ga terug naar het overzicht

Het laatste nieuws

Wat is de waarde van Pokémon kaarten uit 1995?

Als echte fan weet je waarschijnlijk wel dat Pokémon kaarten uit 1995 een hoge waarde hebben. De waarde bepalen van Pokémon kaarten is best lastig. Er zijn meerdere factoren die… Bekijk dit bericht

Pokémon Crown Zenith: alles wat je moet weten over de nieuwe set.

Pokémon Crown Zenith: de laatste Sword & Shield set De nieuwste Sword & Shield set: Crown Zenith is op 20 januari 2023 gelanceerd door Pokémon TCG. Dit is de laatste… Bekijk dit bericht

Pokémon Celebrations: 10 meest waardevolle kaarten

Met Pokémon Celebrations viert Pokémon het 25 jaar bestaan van de franchise. Deze Pokémon Celebrations set bevat (hoe toepasselijk) 25 kaarten. Dit is weinig in vergelijking met andere sets. Hierdoor… Bekijk dit bericht

Hoe werkt PSA Pokémon kaart graden?

PSA Pokémon kaart graden is iets wat je waarschijnlijk vaak hoort als je bezig bent met handelen in Pokémon kaarten. Maar misschien weet je niet zeker wat een PSA grading… Bekijk dit bericht

Alles wat je wilt weten over McDonalds Pokémon kaarten

Als echte Pokémon liefhebber, heb je vast wel eens gehoord van McDonalds Pokémon kaarten. Ter ere van het recente 25e jubileum van Pokémon waren deze klassiekers weer teruggekomen in de… Bekijk dit bericht

Japanse Pokémon kaarten: waar koop je ze?

Zelfs als je geen Japans kunt lezen, kun je gefascineerd raken door Japanse Pokémon kaarten. Japanse Pokémon kaarten verschillen van de Engelse op een aantal verrassende manieren. Ook kan de… Bekijk dit bericht

Grote Pokémon kaart: alles wat je wilt weten

Een grote Pokémon kaart lijkt eigenlijk in alles op een normale kaart. Maar dan een stuk groter. En groter is altijd beter, toch? Spoiler alert: een Pokémon grote kaart is… Bekijk dit bericht

Gouden Pokémon kaarten

Gouden Pokémon kaarten, ook wel Metal Pokemon cards, zijn de nieuwste trend op het gebied van Pokémon kaarten. Vooral de vergulde kaarten zijn erg populair. Of het nu de klassieke… Bekijk dit bericht

Alle Pokémon Booster Boxen op een rij

Een Pokémon Booster Box is de ultieme aankoop voor iedere Pokémon kaarten verzamelaar. In zo’n glorieuze box zitten namelijk maar liefst 36(!) booster packs. Dat betekent 360 Pokémon kaarten in… Bekijk dit bericht

Alles wat je wilt weten over Shiny Pokémon kaarten: wat zijn het en hoe trek je ze?

Shiny Pokémon kaarten. Voor sommigen gewoon mooi om naar te kijken, voor anderen een levensgrote obsessie. Het valt niet te ontkennen dat shiny Pokémon kaarten ongekend populair zijn bij zowel… Bekijk dit bericht

Recent ingekochte kaarten

Pokemonkaart Lugia
Pokemon kaart gekocht Abra
Gekochte pokemon kaart
Verkoop je pokemon kaart

Pokedex